De evenementen van Acerta

Gekozen filters:
  • Ikwilstarten Academie
Alle filters verwijderen

Een klare kijk op je marketingplan

Exclusief en gratis
Bekijk event
Een marketingplan, hoe begin je daaraan?

Je hebt een klare kijk op je idee, en bovendien voelt het goed. Je hebt ook de woorden om dat idee over te brengen klaar zitten. En je business plan geeft aan naar welke resultaten je wil toewerken. En dan is er de vraag: hoe?

Een klare kijk op je businessplan

Exclusief en gratis
Bekijk event
Hoe organiseer je jouw zaak én doe je ze slagen?

Het Business Model Canvas is het basisdocument van elke succesvolle ondernemer en elk succesvol bedrijf. In onze workshop leer je hoe je dit makkelijk zelf kan.

Een klare kijk op je digitaal plan

Exclusief en gratis
Bekijk event
10 digitale to-do's voor je onderneming

Je eigen website, Facebook- of Instagrampagina? Bij de opstart van je onderneming is het belangrijk dat potentiële klanten je weten te vinden. Ontdek tijdens deze avondopleiding hoe je jouw bedrijf in de markt kan zetten dankzij 10 digitale to-do's. 

Een klare kijk op je financieel plan

Exclusief en gratis
Bekijk event
Het financiële plaatje van je business idee!

In deze opleiding leer je om je idee om te zetten in een financieel plan. Hoeveel ga je verkopen en aan welke prijs? Welke kosten heb je? Hoeveel geld heb je nodig om je onderneming op te starten? Enzovoort. Je gaat naar huis met de belangrijkste ins en outs voor het financieel plan dat aansluit bij jouw idee en jouw kijk op je businessplan.

Een klare kijk op je opstart als zelfstandige

Exclusief en gratis
Bekijk event
Zelfstandige worden, hoe begin je daar eigenlijk aan?

Je hebt beslist: je start met je eigen zaak. Spannend! Maar welke zaken moet je nu eigenlijk in orde brengen, en hoe begin je daaraan? Een expert van Acerta vertelt het je graag in deze concrete infosessie. 

Sales academie

Exclusief en gratis
Bekijk event
Meer verdienen met Jan Vanthienen.

Een dynamische avondsessie met sales expert Jan Vanthienen. Jan traint en begeleidt al bijna 10 jaar ondernemers naar meer en betere klanten. In de Ikwilstarten-academie helpt hij startende ondernemers mee naar een succesvolle zaak.

Een klare kijk op je zaak en je leven

Exclusief en gratis
Bekijk event
Verwerf inzichten en geef kracht aan je zaak.

Hoe je onderneemt hangt samen met hoe je wil leven. Hoe geef je kracht aan je idee en zorg je ervoor dat je onderneming je in staat stelt het leven te leiden waar jij van droomt?