De evenementen van Acerta

Je marketingplan

Gratis
Bekijk event

Je hebt een klare kijk op je idee, en bovendien voelt het goed. Je hebt ook de woorden om dat idee over te brengen klaar zitten. En je business plan geeft aan naar welke resultaten je wil toewerken. En dan is er de vraag: hoe?

Je businessplan

Gratis
Bekijk event

Het Business Model Canvas is het basisdocument van elke succesvolle ondernemer en elk succesvol bedrijf. In onze workshop leer je hoe je hier gemakkelijk zelf aan begint. 

Digitale marketing voor starters

Gratis
Bekijk event

Je eigen website, Facebook- of Instagrampagina? Bij de opstart van je onderneming is het belangrijk dat potentiële klanten je weten te vinden. Ontdek tijdens deze workshop hoe je jouw bedrijf succesvol online in de markt kan zetten. Dit webinar wordt gegeven in samenwerking met Google Digitaal Atelier.

Je financieel plan

Gratis
Bekijk event

In deze opleiding leer je om je idee om te zetten in een financieel plan. Hoeveel ga je verkopen en aan welke prijs? Welke kosten heb je? Hoeveel geld heb je nodig om je onderneming op te starten? Enzovoort. Je gaat naar huis met de belangrijkste ins en outs voor het financieel plan dat aansluit bij jouw idee en jouw kijk op je businessplan.

Je opstart als zelfstandige

Gratis
Bekijk event
Je hebt beslist: je start met je eigen zaak. Spannend! Maar welke zaken moet je nu eigenlijk in orde brengen, en hoe begin je daaraan? Een expert van Acerta vertelt het je graag in deze concrete infosessie.

Sales Academy

Gratis
Bekijk event
Een dynamische avondsessie met sales expert Jan Vanthienen. Jan traint en begeleidt al bijna 10 jaar ondernemers naar meer en betere klanten. In de Starters Academie helpt hij startende ondernemers mee naar een succesvolle zaak.