Acerta panel 2020: is jouw hr-beleid klaar voor de toekomst?

Acerta panel 2020 geannuleerd

Het Acerta Panel evenement zou plaatsvinden op 23 maart 2020. Om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, beslisten wij om dit evenement te annuleren. We willen zo het welzijn van iedereen vooropstellen. Uiteraard hoef je deze interessante content en inzichten niet te missen. We delen deze expertise graag via andere kanalen met jullie. Hierover ontvang je meer informatie.

Waar en wanneer

Het Acerta Panel Event is een exclusief event voor onze panelleden. Je wordt er geïnspireerd door enkele interessante keynotes. Erna gaan we in debat. We geven het woord aan de werkgevers, de politiek en de academische wereld. 

Inhoud

"human to human hr"

Herman Van Goethem, rector van Universiteit Antwerpen, en Chris Wuytens, managing director van Acerta Consult, belichten het hr-jaarthema voor 2020: een hr-beleid met focus op het individu.

Flexibilisering en individualisering zijn trends van onze maatschappij. Dus zou de arbeidsmarkt moeten volgen. Is dat haalbaar? Hoe begin je eraan? Welke resultaten mag je verwachten?

Na onze keynotes volgt een debat: Anik Stalmans (CHRO bij Cegeka), Deb Vansteenwegen (HR directeur KU Leuven) en Chris Serroyen (Hoofd van de ACV-studiedienst) delen persoonlijke ervaringen en invalshoeken: een schat aan informatie waaruit jij inspiratie kan putten voor jouw toekomstig hr-beleid.

Programma

Ontvangst met een hapje en drankje

Verwelkoming door Christophe Deroose, CEO Acerta

Keynote door Herman Van Goethem, rector Universiteit Antwerpen

Kernfeiten over individualisering door Chris Wuytens, managing director Acerta Consult

Debat over Human to Human HR

  • Anik Stalmans, CHRO bij Cegeka
  • Deb Vansteenwegen, personeelsdirecteur bij KU Leuven
  • Chris Serroyen, hoofd van de ACV-Studiedienst

Q&A

Afsluitende drink

Prijs

Totale kostprijs

Gratis