De evenementen van Acerta

Je marketingplan

Gratis
Bekijk event

Je hebt een klare kijk op je idee, en bovendien voelt het goed. Je hebt ook de woorden om dat idee over te brengen klaar zitten. En je business plan geeft aan naar welke resultaten je wil toewerken. En dan is er de vraag: hoe?

Je businessplan

Gratis
Bekijk event

Het Business Model Canvas is het basisdocument van elke succesvolle ondernemer en elk succesvol bedrijf. In onze workshop leer je hoe je hier gemakkelijk zelf aan begint. 

Je financieel plan

Gratis
Bekijk event

In deze opleiding leer je om je idee om te zetten in een financieel plan. Hoeveel ga je verkopen en aan welke prijs? Welke kosten heb je? Hoeveel geld heb je nodig om je onderneming op te starten? Enzovoort. Je gaat naar huis met de belangrijkste ins en outs voor het financieel plan dat aansluit bij jouw idee en jouw kijk op je businessplan.

Je opstart als zelfstandige

Gratis
Bekijk event
Je hebt beslist: je start met je eigen zaak. Spannend! Maar welke zaken moet je nu eigenlijk in orde brengen, en hoe begin je daaraan? Een expert van Acerta vertelt het je graag in deze concrete infosessie.

Sales Academy

Gratis
Bekijk event
Een dynamische avondsessie met sales expert Jan Vanthienen. Jan traint en begeleidt al bijna 10 jaar ondernemers naar meer en betere klanten. In de Starters Academie helpt hij startende ondernemers mee naar een succesvolle zaak.

Je business idee

Gratis
Bekijk event
Veel goesting om je eigen zaak te starten maar kan je dat geniale businessidee maar niet vinden? Of heb je al wel idee van jouw sector of richting maar krijg je dat finale concrete idee maar niet perfect geformuleerd? In deze korte workshop leer je de technieken die heel wat succesvolle ondernemers een businessidee opleverde.

Hoe bedenk je een geniaal business idee?